درباره استراتژی در شبکههای اجتماعی، بازاریابی و مدیریت در شبکههای اجتماعی، مدیریت شبکههای اجتماعی، دیجیتال مارکتینک و آخرین ترندهای بازاریابی اینترنتی، بازاریابی اینترنتی، اینستاگرام مارکتینگ، و اینفوگرافیکهای متعدد مانند مدیر برتر شبکههای اجتماعی و... تاکنون مطالب متنوعی را از جدیدترین منابع بین المللی و ترند های روز، محتوا تهیه و ترجمه کردیم.
کسب و کارهای ایرانی هم روز به روز متوجه قدرت بازاریابی، اطلاعرسانی و جذب مشتری از رسانههای اجتماعی شده و تلاش میکنند تا از این راه برای خود ویترینی مخاطبپسند و ورودی بسازند. از طرف دیگر رفتار مصرفکننده امروزی بسیار پیچیده و نامطمئن است و شرایط ایجاد تقاضا بسیار سخت و فراتر از مدلهای قبلی بازاریابی سنتی یا شهودی شده است.
در شرایط رکود اقتصادی و دوران کمبود تقاضا، بازاریابان برای تحریک مخاطب باید بر عواطف انسانی، بازاریابی عاطفی، فرهنگی، مشارکتی و ارزشهای ویژه برند تمرکز کنند.
رسانههای اجتماعی که بر پایه مشارکت مخاطبین و مصرفکنندگان شکل گرفته است، به تریبون و شاهراهی مناسب برای کسب و کارها تبدیل شده است.
در سال ۲۰۱۲ فیسبوک اینستاگرام را به قیمت یک میلیارد دلار از آن خود کرده است، و در حال حاضر اینستاگرام به عنوان سیزدهمین وب سایت بسیار محبوب در جهان معرفی شده .
طبق یک نظر سنجی که انجام شده است ۸۹٪ از افراد اظهار داشتنده اند، اینستاگرام به مهمترین کانال رسانه های اجتماعی برای بازاریابی تأثیرگذار تبدیل شده است.
تعداد کاربران اینستاگرام بین سال های 2020 تا 2025 در آمار statista تخمین زده شده ، در سال 2024 بیش از2 میلیارد نفر کاربر فعال در جهان در این شبکه محبوب فعالیت دارند.
در ایران در سال 2024 بیش از 40 میلیون نفر کاربر اینستاگرامی تخمین زده می شود.
هر کسب و کاری با تعیین اهداف خود برای حضور در اینستاگرام با رویکردی شفاف میتواند برنامهای برای جایگاهسازی، آگاهی دادن و فرهنگسازی و افزایش فروش تعیین کند.
طیف اهداف میتواند بسیار گسترده باشد، اما بهتر است از قبل اهداف اصلی خود را برای حضور در اینستاگرام معین کنیم.
در واقع تعیین دقیق اهداف، همان برنامه ریزی استراتژیک است.
صفحات اینستاگرام به دو بخش صفحات بیزینسی و صفحات معمولی تقسیم میشود. صفحه بیزینسی یک کسب و کار مانند وبسایت آن کسب و کار عمل میکند. وقتی که کاربران به صفحه پروفایل اینستاگرام شما مراجعه میکنند، بایستی اطلاعات کسب و کار شما را به طور کامل و واضح مشاهده کنند.
برنامهریزی محتوا از روشهای مطرح کردن برند و نام تجاری کسب و کار در اینستاگرام است. این برنامه مشخص میکند که چه محتوا و مطلبی را در چه زمانی در معرض دید مخاطبان قرار دهید. محتوایی که باید جذاب باشد و کاربر شما را ترغیب به واکنش (لایک و کامنتگذاری) نماید.
استوری یا "محتوای کوتاهمدت" روشی مهم در بازاریابی است و نسبت به پست اثربخشی بیشتری دارد. با توجه به اینکه استوریها بیشتر در معرض دید هستند و تایم لاین مشخصی دارند، فالوورها تمایل بیشتری به مشاهده آن نشان میدهند.
ریلز اینستاگرام (Instagram Reels) یک ویژگی جذاب و کوتاهمدت است که به کاربران اجازه میدهد ویدیوهای کوتاه و خلاقانه با موسیقی، جلوههای ویژه و فیلترهای مختلف ایجاد و به اشتراک بگذارند. این ویژگی شباهت زیادی به پلتفرم TikTok دارد و به سرعت محبوبیت زیادی پیدا کرده است.
تیم پارس نمودار، همراه شما در مسیر موفقیت دیجیتال با سالها تجربه در حوزه بازاریابی دیجیتال، تیم ما راهکارهای نوین و اثربخشی را برای رشد کسبوکار شما ارائه میدهد. از جمله:
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان، با ما تماس بگیرید.
شماره تماس : 88173847-021