برخی از سایتها و شرکت ها برای کسب رتبه و بالا آمدن در نتایج موتورهای جستجو استراتژی تولید محتوای انبوه و انتشار آن در وب و شبکه های اجتماعی را در پیش میگیرند.
افراد زیادی سعی دارند با انتشارمحتوای زیادی ا ز پست ها و یا به اصطلاح پست باران مخاطبین و کاربران را در شبکه های اجتماعی جذب و تحت تاثیر قرار بدهند ، اما لایک و تاثیر کم دریافت میکنند.
در این مرحله اشتباه دوم را کرده و به تبلیغات و خرید لایک روی آورده ، اما همچنان نتیجه نمی گیرند .
و دوباره محتوای بیشتر و سنگین تری تولید کرده به امید دیده شدن ، اما همچنان بازخورد کم دارند و نا امید میشوند.
مشکل از چیست ؟
چرا تولید محتوا با شکست روبرو شد؟
چرا این سبک بازاریابی محتوا واقعا جواب نمی دهد؟
دلایل متعدد و پایهای برای شکست تولیدکنندگان محتوا در جلب نظر مخاطبان وجود دارد.برای این که در تولید محتوا با شکست مواجه نشود باید چه کرد؟
کم گوی و گزیده گوی چون دُر تا ز اندک تو جهان شود پُر
اشتباهات زیادی در تولید محتوا وجود دارد؛ اما اگر مخاطبان خود را بشناسید میتوانید از خطا و اشتباه تا حد زیادی جلوگیری نمایید.
محتوای شما باید به گونه ای باشد که نیاز مشتری را در مرکز توجه و اهمیت قرار دهد اگر غیر از این باشد به سادگی نادیده گرفته می شود .به همین دلیل کاربران توجهی به محتوای شما نخواهند داشت .
مخاطب = نوع محتوا
علایق ، جنسیت، سن ،کلاس اجتماعی را طبقه بندی و برمبنای آن محتوای مناسب تولید شود بیش از هر چیز دیگری به مخاطب مربوط می شود.
محتوای عام که بتواند رضایت همگان را جلب کند کارایی ندارد . بازاریابی محتوایی باید هم راستا با نوع مخاطب و شخصیسازی شده باشد.
البته شما نمیتوانید رضایت همه را جلب کنید، پس سعی نکنید که یک محتوای همهگیر برای همه بازدیدکنندگان فراهم کنید .
تولید محتوا برای بخشی از مخاطبان خاص را در نظر گرفته تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنید.
افراد بسیاری در جامعه اهل مطالعه نیستند. اما میتوان با محتوای بصری انان را جلب کرد. و این موقعیتی است که باید از آن استفاده کرد.
کاربران فضای مجازی بطور فزاینده ایی کم حوصله تر و برای خواندن متون زمان کمتری می گذارند
متن طولانی ممکن است احساس ناخوشایندی را در مخاطب بوجود آورده و آن را رها کند .
تمامی مردم عکس های زیبا را دوست دارند و به آن توجه می کنند.
•اسلاید
محتوا به صورت تک فریم اسلاید و یا همان سیستم پاور پوینتی نتیجه خوبی میدهد
•تصاویر متحرک(گیف یا ویدیو گراف(
محبوب ترین محتوای این روزهای شبکههای اجتماعی گیفها هستند. برنامه های متعدد و آپ های موبایلی بسادگی امکان تولید گیف ها را فراهم می کند.
•ویدیو
اکنون با امکانات رایگان نرم افزار های ویدیوی و آپ های موبایلی ساخت ویدیو ساده و در دسترس همگان قرار دار .ایدههای جالبی درباره تولید محتوای ویدیو یی شبکههای اجتماعی وجود دارد که آموزنده است.
•اینفوگرافیک - گرافیگ اطلاع رسان
اینفوگرافیک و یا گرافیک اطلاع رسان که خوب و حرفه ایی طراحی شود بسیار جاذب و تاثیر گذار می باشد. البته مفهوم سازی و تصویر سازی آن کم هزینه نخواهد بود.
اکنون توجه به عکس و سپس اینفوگرافیک الویت و گرایش بیشتری از خواندن یک پاراگرف متن را دارد .
محتوای نوشتاری را به یک طراح خلاق سپرده تا آنرا به یک اینفوگرافیک ساده اما مفید تبدیل کند.
یکی از بهترین روش های افزایش توجه و همراهی مخاطبان محتوایی است که کاربر را درگیر و نرخ بازدید اور را بالا ببرد.
مثلا پست خود را به یک نظرسنجی، سوال یا ارزیابی تبدیل کنید. کاربران ضمن مشارکت عملکردشان را با سایرین مقایسه کرده و به پست شما هم احتمال باز نشر دارد.
تصاویر و ویدئوها برقراری ارتباط را آسانتر میکنند اما بازهم موضوع خوانایی از اهمیت خود برخوردار است.
نوشتهها را با کیفیت اما ساده بنویسید .خواندن و فهمیدن مطالب را دشوار نکنید، با محتوای روانتر خوانایی بیشتر و مخاطب بیشتری را جذب خواهد کرد.
مثال زدن در آموزش وسعت درک و یاد گیری را بالا می برد ، داستان سرایی کرده و از تجربیات خود را انعکاس بدهید. روش مناسبی برای جلب نظر مخاطب و ایجاد تجربه شخصی و به وجود آوردن اعتماد است.
راههای متعددی برای بهبود محتوا می باشد به بهترین گزینه ها فکر کنید آنرا ساده، ویراش و بازبینی کرده تا موثرترین و بهترین نتیجه ارتباطی و تعاملی را به دست آورید.
صاحبان کسب و کار می توانند متن، ایده، مطالب ، تصاویر و منابع خود را به ما ارائه داده تا ضمن بازبینی و ویرایش روش موثر و محتوای بهینه را تولید و انتشار بدهیم .
تلفن : 88141747-021 ایمیل markting@parsnemoodar.com: