طراحی وبسایت شرکتی
حضور پررنگ در فضای مجازی و آنلاین از اولویت های هر نوع کسب و کاری میباشد.
وب سایت ویترین و درگاه و سفیر الکترونیک شرکت ها و کسب و کار ها است.
هرچه حرفه ای تر، بروز تر و کارآمدتر باشد، ارتباط، تعامل و جذب مشتری بهتر و قوی تر خواهد بود.
"طراحی وب سایت شرکتی" کاری تخصصی است و باید با استراتژی های بازاریابی، دیجیتال مارکتینگ و برند سازی همسو و یک پارچه باشد.
شرکت ها و موسسات با داشتن یک سایت حرفه ای میتوانند رزومه شرکت و معرفی کالا ها ، محصولات و یا خدمات خود را بدون داشتن محدودیت مکانی و زمانی، معرفی و اطلاع رسانی کنند.
پیدا کردن بازارهای هدف از طریق بازاریابی اینترنتی لازمه ی آن داشتن یک وب سایت حرفه ای و روزآمد است، این مهم از کانال وب سایت شرکتی و تعاملی قابل دستیبابی است.
در صورتی که طراحی وب سایت شرکت با توجه به استانداردهای سئو و الگوریتم های گوگل طراحی شود، شرکت یا سازمان میتواند در بازه ی زمانی کوتاه به اهداف بازاریابی اینترنتی هدفمند خود برسد.
طراحی سایت شرکتی یکی از مهمترین انواع طراحی سایت است و نیاز به تخصص و حرفه ایی گرایی دارد . باید با توجه به نوع کسب و کار و تجارت شرکت منطبق بر اهداف استراتژیک شرکت و توجه به بازارهای هدف طراحی و ساختار با در نظر گرفتن کلمات کلیدی و هدف آن شرکت و کسب وکار پیاده سازی شود.
ظاهر جذاب و User Experience) UI) مناسب وبسایت شرکت باید بصورتی باشد که مشتریان هدف خود را جذب و راضی نگه داشته ، نرخ پرش (Bounce Rate) به حد اقل برساند و از پلتفرم های ریسپانسیو (طراحی واکنش گرا( استفاده شود. حتما باید بخوبی در موبایل یا تلفن های همراه دیده و طراحی شده باشد.
هم چیز وبسایت موبایل پسند
اکثر کسب و کارها در تلفن همراه نمایش بهینه ایی ندارند و این یک مشکل اساسی است.
ما در جهان پلتفرم های چند وجهی بسر می بریم. گوشی های هوشمند و تبلت ها فراگیر هستند. اگر شما سایت خود را برای بازدیدکنندگان تلفن همراه بهینه نکنید، مشتری و پول از دست می دهید..
لینکها ساده در دسترس، صفحات و امکانات در قالب سایت طوری نمایش داده شود که اهداف اصلی و بازاریابی شرکت براحتی نمایش و قابل درک و برای کاربر باشد.
با طراحی و برنامه نویسی وب سایت با پلتفرم تن دوخت و اختصاصی و پرهیز استفاده از قالب های آماده در بازار ،حرفه ای گرایی و مهارت خود را در دنیای مجازی به نمایش بگذارید.
مراحل ایجاد وب سایت شرکتی:
1-ثبت دامنه (حداقل 2 مورد)
2-چارچوب و محتوای اولیه سایت را توسعه دهید.
3-مزیتی را تعریف کرده و سعی کنید، گزینه ی رایگان یا ارزان برای کاربران خودتان تعریف کنید.
4-روش های فراوان تولید وب سایت وجود دارد.
بهتر است چند باره کاری نکنید!!آن را یه یک تیم متخصص و پر سابقه بیرون سپاری کنید..
برخی از نمونه کارها:
![]() |